Belangrijke wijzigingen in uw Mobiliteitsbeleid

Belangrijke wijzigingen in uw Mobiliteitsbeleid

Thuiswerken, minder reizen en anders reizen. Als het gaat om de mobiliteit van uw organisatie zijn dit waarschijnlijk de belangrijkste mobiliteitsvraagstukken waar u nu mee te maken heeft. En waarop u als werkgever actie moet ondernemen, want dat wordt om meerdere redenen van u verwacht. Niet alleen omdat het reis- en werkgedrag van uw medewerkers is veranderd en de huidige mobiliteitsregeling niet meer passend is, maar ook omdat duurzaamheid steeds belangrijker wordt en de wet- en regelgeving kan veranderen. De mobiliteitswereld is continu in beweging, dan is het belangrijk dat u wat uw mobiliteit betreft wendbaar bent en blijft. Tel hier een goede administratie en rapportage bij op en u bent klaar voor de toekomst. Zo heeft u inzicht, overzicht en kunt u bijsturen waar dit nodig is.

Wij nemen u graag mee in de nieuwe wereld van mobiliteit, waarin hybride werken (deels thuis en deels op kantoor) momenteel voor veel grote bedrijven het uitgangspunt is. Waarin de onbelaste vergoedingen voor reisbewegingen en thuiswerken onder de loep zijn genomen en waarin duurzaam reizen steeds belangrijker wordt. Alle veranderingen vragen om een aanpassing van uw huidige mobiliteitsbeleid naar een integraal mobiliteitsbeleid. Zo geeft u opnieuw richting aan uw mobiliteit, creëert u duidelijkheid voor iedereen in de organisatie én bent u weer klaar voor de toekomst.

Hoe regelt u uw mobiliteitsbeleid?

XXImo helpt u op weg door de belangrijke trends en wijzigingen op een rij te zetten. We geven tips hoe u hier op in kunt spelen en we gaan in op het belang van een goede administratie en rapportage van de zakelijke mobiliteit van uw medewerkers.

1 Inventariseer alle wensen, mogelijkheden en doelstellingen
2 Laat u inspireren door andere bedrijven
3 Vergoed reiskosten flexibel
4 Introduceer de onbelaste thuiswerkvergoeding
5 Stimuleer bewuste reiskeuzes
6 Elektrificeer uw wagenpark
7 Zet Employee Experience centraal
8 Verschillende werklocaties en hun functie

Bent u geïnteresseerd in onze aanpak? Download het whitepaper voor onze tips om deze acht belangrijkste onderwerpen in uw nieuwe mobiliteitsbeleid te integreren.