PCI DSS: Zo beveiligt XXImo uw data

PCI DSS: Zo beveiligt XXImo uw data

  • 06 januari 2023
  • Algemeen , Privacy & security

XXImo en Visa sloegen de handen in elkaar en samen maken we al meer dan tien jaar mobiliteit makkelijker en toegankelijker. Als uw one-stop-shop mobiliteitsplatform stelt XXImo u in staat om al uw mobiliteitsopties in één oplossing te boeken, plannen, betalen en administreren. Onze mobiliteitskaart, mogelijk gemaakt door Visa, geeft u toegang tot het meest geaccepteerde en veiligste betalingsplatform ter wereld. Het veilig houden van uw gegevens en transacties is een verantwoordelijkheid die wij erg serieus nemen. Net als Visa, één van de bedrijven die de standaard voor veilige betalingen hebben gecreëerd: PCI DSS.

XXImo ontvangt PCI-certificering 2023

Voortdurende naleving van PCI DSS is van cruciaal belang voor het handhaven van een sterke verdediging tegen misbruik van kaarthoudergegevens. Het wordt beschouwd als de beste manier om privacygevoelige data en persoonsinformatie te beschermen. Met grote trots informeren wij u dat XXImo opnieuw is gecertificeerd voor PCI DSS en opnieuw wordt erkend als een gewaardeerde dienstverlener in Visa's Global Registry of Service Providers (Registry).

Als onze gewaardeerde klant kunt u erop vertrouwen dat wij ons blijven inzetten voor de bescherming van uw persoons- en transactiegegevens.

Wat is PCI DSS?

Het Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS) is een set aan beveiligingsstandaarden die in 2004 zijn opgesteld als een initiatief van alle grote betalingsproviders - Visa, MasterCard, Discover Financial Services, JCB International en American Express. De PCI DSS-standaarden zijn ingevoerd om ervoor te zorgen dat creditcard- en debetkaarttransacties veilig zijn en beschermd zijn tegen diefstal en fraude.

Elk bedrijf dat creditcard- of debetkaarttransacties verwerkt, moet aan deze normen voldoen. XXImo verwerkt betalingen van uw Mobility Card en is daarom verplicht om jaarlijks naleving van PCI DSS aan te tonen. Op 30 november 2022 is XXImo opnieuw gecertificeerd voor het komende jaar.

Meer informatie

Meer weten over de beveiliging van ons mobiliteitsplatform? Of overweegt u onboarding op ons platform? Onze Mobility Consultants helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen. Maak vandaag nog een afspraak!