Juridisch

Juridisch

Alle voorwaarden van XXImo en haar dienstverleners

XXImo Financial Services

XXImo heeft een overeenkomst gesloten met XXImo Financial Services “XXImo FS” voor de XXImo (prepaid) kaart. Alle administratieve en operationele activiteiten worden door XXImo zelf uitgevoerd.

Voor meer informatie over XXImo FS verwijzen wij u naar onderstaande tekst.

De XXImo Mobility Card wordt uitgegeven door XXImo FS, een hoofdlid van Visa Europe. XXImo FS is ook verantwoordelijk voor de uitgifte van elektronisch geld. XXImo FS is een door de Nederlansche Bank gereguleerde instelling voor elektronisch geld, opgericht in Nederland en geregistreerd te Stadsplateau 11, 3521 AZ Utrecht. Met bedrijfsregistratienummer 84501901.

Alle correspondentie mag worden gericht aan: XXImo B.V., Stadsplateau 11, 3521 AZ Utrecht, Nederland

Klachtenprocedure

Ons doel is u de hoogste standaard van dienstverlening te bieden. Toch is het mogelijk dat onze dienstverlening niet tegemoetkomt aan uw verwachtingen. Ons hierover inlichten geeft ons de kans hier verbetering in te brengen.

Klik hier voor onze klachtenprocedure

Klantveiligheid en fraudebewustzijn

Als het om uw financiële gegevens gaat, is uw veiligheid onze topprioriteit en wanneer u toegang krijgt tot uw account, is het belangrijk dat wij weten dat u het bent. Klik hieronder om meer te lezen over hoe we dat doen.

Veelgestelde vragen

Leads the way in mobility