Hoe kies ik met welke betaalpas ik betaal?

U betaalt automatisch met de betaalpas die u als standaard heeft ingesteld. Wilt u met een andere betaalpas betalen? Kies dan een andere betaalpas via de instellingen van uw telefoon.

1. Ga naar de Google Pay instellingen op uw telefoon. Afhankelijk van uw telefoon vindt u deze instellingen als volgt:
    1. Ga op uw telefoon naar 'Instellingen'. Tik op 'Google' en vervolgens op 'Google Pay'.
    2. Ga op uw telefoon naar 'Instellingen'. Tik op 'Google', vervolgens op 'Account Services' en tot slot op 'Google Pay'.
  2. Kies de standaard betaalpas waarmee u wilt betalen.
  3. Bevestig uw keuze.
Betalen met een andere kaart

U kunt contactloos betalen met andere kaarten die niet uw standaardkaart zijn.

1. Open de Google Wallet-app.
  2. Swipe bovenaan uw kaart vanaf de rechterkant van het scherm naar links totdat u de kaart ziet die u wilt gebruiken.
  3. Houd de achterkant van uw telefoon tegen de betaalautomaat.
  4. Kies Credit als daarom wordt gevraagd, ongeacht welk type kaart u gebruikt.