Ik kan niet meer inloggen in de app, wat nu?

Wanneer u te vaak een foutief wachtwoord heeft ingetypt, wordt uw account 15 minuten geblokkeerd. U dient een nieuw wachtwoord aan te maken om uw account te deblokkeren. Ga hiervoor naar MijnXXImo en vul uw e-mailadres bij 'gebruikersnaam' in. Klik daarna op 'wachtwoord vergeten’. Vul hier nogmaals uw e-mailadres is en klik op verzenden. U ontvangt een e-mail met daarin een link om een nieuw wachtwoord aan te maken. Nadat u dit heeft gedaan kunt u met uw e-mailadres en het nieuw aangemaakte wachtwoord weer inloggen op zowel de website als de app.