Mijn XXImo mobiliteitskaart is kwijt, verloren of gestolen. Wat moet ik doen?

Blokkeer uw kaart direct in de Milo app (log in, kies 'mijn kaarten' selecteer de kaart en klik op 'blokkeren) of via onze servicedesk: +(32) (0)78 353 452. Na blokkeren wordt er een nieuwe kaart voor u aangemaakt. Uw pincode blijft gelijk.

Bent u uw laadtag of OV-kaart kwijt, verloren of is deze gestolen? Ook deze kunt u laten blokkeren in de Milo app.