Hoe activeer ik Apple Pay voor XXImo op mijn iPhone?

Apple Pay activeren is gratis en doet u in een paar snelle stappen.

Via de Milo app

U kunt Apple Pay activeren via de Milo app door de volgende 3 stappen te volgen:

1 Open de Milo app op uw smartphone.
2 Ga naar ‘Mijn betaalkaarten’ en selecteer de kaart die u wilt toevoegen aan Apple Pay.
3 Druk op de knop ‘Add to Apple Wallet’ en volg de instructies.
Via de Apple Wallet app

U kunt Apple Pay activeren via de Apple Wallet app door de volgende 3 stappen te volgen:

1 Open de Apple Wallet app op uw iPhone
2 Druk op ‘+’ in de rechterbovenhoek.
3 Volg de instructies op het scherm.