Hoe verwijder ik Google Pay?

U kunt Google Pay verwijderen via de instellingen van uw telefoon.

1. Ga naar de Google Pay instellingen op uw smartphone. Afhankelijk van uw toestel vindt u deze instellingen als volgt:
    1. Ga op uw toestel naar 'Instellingen'. Tik op 'Google' en vervolgens op 'Google Pay'.
    2. Ga op uw toestel naar 'Instellingen'. Tik op 'Google', vervolgens op 'Account Services' en tot slot op 'Google Pay'.
  2. Verwijder uw betaalkaart door op het vuilnisbakje te klikken.
  3. Bevestig uw keuze.