Ik heb kosten voorgeschoten omdat mijn mobiliteitskaart niet werkte. Hoe krijg ik dat terug?

U kunt uw declaratie indienen via de Milo App of door in te loggen via onze website ‘Mijn XXImo’ en in te loggen met uw kaarthouder account (gebruikersnaam: Voorbeeld@gmail.com) en uw wachtwoord. Aan de linkerkant ziet u een kopje declaraties. Klik hierop en vul de gevraagde gegevens in.

Direct hulp nodig?

Aarzel niet en neem direct contact met ons op.