Mijn telefoon met Apple Pay is gestolen, wat moet ik doen?

Gelukkig is Apple Pay niet direct voor anderen toegankelijk, daar is uw toegangscode, Face ID of Touch ID voor nodig. Wel adviseren we u het volgende te doen:

Verwijder uw kaart(en) via iCloud met ‘Zoek mijn iPhone’ of via uw ‘Apple ID accountpagina’. Volg de volgende stappen:

1 Open de ‘Zoek mijn iPhone’-app of ga naar iCloud.com.
2 Klik op ‘Zoek mijn iPhone. Selecteer het apparaat en klik op ‘Geef op als verloren’.
3 Het is daarna niet meer mogelijk om een betaling te doen met Apple Pay.

Wilt u direct uw XXImo mobiliteitskaart blokkeren, dan kunt u ook bellen. Bel daarvoor vanuit België: +32 (0)78 353 452 en vanuit het buitenland: +31 30 304 0641

Let op: Als uw telefoon gestolen is, kunt u via iCloud uw volledige telefoon blokkeren (en daarmee is ook gelijk Apple Pay geblokkeerd).