Waarom krijg ik geen resultaten in de Milo app bij ‘XXImo in de buurt’?

XXImo in de buurt maakt gebruik van de GPS-module van uw smartphone. Om partners van XXImo in de buurt te kunnen vinden dient GPS daarom aan te staan. Als deze niet aanstaat, of uw mobiele telefoon beschikt niet over GPS, dan werkt XXImo in de buurt helaas niet op uw telefoon. Controleer ook het filter bovenin de pagina en selecteer de locaties die u op de kaart wilt zien.

Direct hulp nodig?

Aarzel niet en neem direct contact met ons op.