Juridisch

Juridisch

Alle voorwaarden van XXImo en haar dienstverleners

Transact Payments Malta Limited / IDT Financial Services Ltd.

Voor de XXImo-prepaid card heeft XXImo een overeenkomst gesloten met Transact Payments Malta Limited (“TPML”) en IDT Financial Services (“IDTFS”). Alle administratieve en operationele werkzaamheden worden door XXImo in eigen beheer uitgevoerd waarbij we gebruik maken van de Visa-licentie van TPML.

Voor meer informatie over TPML en IDTFS verwijzen wij u graag naar onderstaande tekst.

De XXImo Mobility Card wordt in opdracht van XXImo uitgegeven door Transact Payments Malta Limited (“TPML”), een Principal Member van Visa Europe.

IDTFS is een gereguleerde bank, onder licentie van de Financial Services Commission, Gibraltar. Geregistreerd kantoor: 57-63 Line Wall Road, Gibraltar. Registratienummer 95716. Alle communicatie moet worden verzonden naar XXImo B.V., Stadsplateau 11, 3521 AZ Utrecht, Nederland.

TPML is verantwoordelijk voor de uitgifte van elektronisch geld. TPML is een door de Malta Financial Services Authority gereguleerde elektronisch geldinstelling, opgericht in Malta en gevestigd te Vault 14, Level 2, Valletta Waterfront, Floriana FRN 1914, met bedrijfsregistratienummer 91879.

Klachtenprocedure

Ons doel is u de hoogste standaard van dienstverlening te bieden. Toch is het mogelijk dat onze dienstverlening niet tegemoetkomt aan uw verwachtingen. Ons hierover inlichten geeft ons de kans hier verbetering in te brengen.

Klik hier voor onze klachtenprocedure

Klantveiligheid en fraudebewustzijn

Als het om uw financiële gegevens gaat, is uw veiligheid onze topprioriteit en wanneer u toegang krijgt tot uw e-geldrekening, is het belangrijk dat wij weten dat u het bent. Klik hieronder om meer te lezen over hoe we dat doen.

Veelgestelde vragen

Leads the way in mobility