Juridisch

Juridisch

Alle voorwaarden van XXImo en haar dienstverleners

Transact Payments Malta Limited / IDT Financial Services Ltd.

XXImo heeft een overeenkomst gesloten met Transact Payments Malta Limited ("TPML") en IDT Financial Services Limited ("IDTFS") voor de XXImo prepaid kaart. IDTFS treedt op als derde dienstverlener van TPML. Alle administratieve en operationele activiteiten worden door XXImo zelf uitgevoerd.

Voor meer informatie over TPML en IDTFS verwijzen we u naar de onderstaande tekst.

De XXImo Mobility Card wordt uitgegeven door Transact Payments Malta Limited (TPML), een Principal Member van Visa Europe. TPML is ook verantwoordelijk voor de uitgifte van elektronisch geld. TPML is een door de Malta Financial Services Authority gereguleerde instelling voor elektronisch geld, opgericht in Malta en geregistreerd te Vault 13-15, Valletta Waterfront, Pinto Wharf, Valletta, FRN 1913, met bedrijfsregistratienummer 91879.

IDTFS is een gereguleerde bank met een vergunning van de Gibraltar Financial Services Commission. Geregistreerd kantoor: 57-63 Line Wall Road, Gibraltar. Registratienummer: 95716.

Gelieve alle communicatie te versturen naar XXImo B.V., Stadsplateau 11, 3521 AZ Utrecht, Nederland

Klachtenprocedure

Ons doel is u de hoogste standaard van dienstverlening te bieden. Toch is het mogelijk dat onze dienstverlening niet tegemoetkomt aan uw verwachtingen. Ons hierover inlichten geeft ons de kans hier verbetering in te brengen.

Klik hier voor onze klachtenprocedure

Klantveiligheid en fraudebewustzijn

Als het om uw financiële gegevens gaat, is uw veiligheid onze topprioriteit en wanneer u toegang krijgt tot uw account, is het belangrijk dat wij weten dat u het bent. Klik hieronder om meer te lezen over hoe we dat doen.

Veelgestelde vragen

Leads the way in mobility