Declaratie app

Declaratie app

Alles digitaal en op één plek

Verlos uw bedrijf van bonnen en formulieren

Kent u dat beeld? Een bureau vol met ticketjes en een medewerker met de handen in het haar. Declareren van zakelijke ticketjes gaat vaak gepaard met een hoop gedoe. Stapels lopen op, ticketjes raken kwijt en de administratie kost al snel veel tijd. Tijd die u liever op een andere manier besteedt. Dat wilt u dus snel veranderen. Maak medewerkers blij en gebruik de handige Milo app voor alle declaraties. Milo maakt declareren eenvoudig.

Milo dashboard NL BE
Milo: hulp bij administratie

Naast de mobiliteitskaart krijgen medewerkers ook de gratis Milo app tot hun beschikking. Milo helpt met alles rondom mobiliteit: toegang tot mobiliteit, reserveren, reizen, betalen, locaties zoeken, navigeren, registreren, bewaren en declareren.

Kilometerregisatie 800x450 BE NL
Notities en goedkeuring

Gebruiken medewerkers de mobiliteitskaart, dan kunnen zij voor elke transactie in de Milo app ook extra notities ingeven. Of een verplaatsing woon-werk, zakelijk of privé was bijvoorbeeld. Ook kunnen kostenplaatsen en projectnummers worden ingegeven. Zo wordt elk gebruik op de juiste wijze verantwoord en bijgehouden. De declaratiefunctie in de app maakt het declaratieproces van gereisde kilometers supergemakkelijk. De goedkeuring die na het indienen van de declaratie volgt is uiteraard ook onderdeel van dit proces.

Deze klanten gingen u voor

Leads the way in mobility