Onboarding

Onboarding

Van mobiliteitsbeleid naar implementatie

Staat het mobiliteitsbeleid vast? Mooi, want dit is het startpunt van de XXImo implementatie. Spannend, want dit is het moment waarop alles wat tot nu toe op papier stond in de praktijk wordt gebracht.

How 2 800x450
Projectgroep

Bij de implementatie wordt een projectgroep gevormd. Deze bestaat uit betrokkenen van uw organisatie en van XXImo. Met een gedetailleerd implementatie- en communicatieplan zorgen we samen voor een vlekkeloze implementatie in uw organisatie. Maar daar stopt het niet. Ook na de implementatie blijven we samen optimaliseren zodat uw doelstellingen behaald worden, de adoptie vergroot en het gebruiksgemak verhoogd wordt.

Dashboard mockup 800x450
Inrichten platform

Met ons platform kan alles, maar u bepaalt. Dat geldt voor de inhoud van het beleid, maar ook voor de indeling in medewerkersgroepen of de hoogte van budgetten. In een eerder stadium heeft u dit bepaald, mogelijk heeft XXImo Consultancy u hierbij geholpen. In de implementatiefase worden alle gemaakte keuzes ingesteld in het XXImo Platform. Hierbij worden de vergoedingen, mobiliteitsdiensten, budgetten en medewerkersprofielen ingesteld.

Ready, set, go!

Staat alles juist in de systemen? Dan is het tijd om uw medewerkers digitaal uit te nodigen voor XXImo! Zij ontvangen een e-mail met duidelijke instructies, en dan kan het gemakkelijk en flexibel reizen beginnen!

Deze klanten gingen u voor

Leads the way in mobility