Duurzame reisvormen

Duurzame reisvormen

Eén mobiliteitsoplossing voor alle reisopties

Eén mobiliteitsoplossing voor alle vormen van mobiliteit

Maak het uw medewerkers gemakkelijk met één mobiliteitsoplossing voor alle duurzame verplaatsingen. U kiest zelf de groene vervoersmiddelen waar uw medewerkers gebruik van mogen maken. Wij regelen de rest. Superhandig, heel flexibel en gemakkelijk. Werkt allemaal met één kaart en één app.

Services openbaar vervoer 800x450 0005
Openbaar vervoer

Met XXImo reizen uw medewerkers gemakkelijk met het openbaar vervoer in België. Ideaal, want betalen gaat direct met de Milo app. Bovendien is reizen met het openbaar vervoer ook nog eens goedkoper én beter voor het milieu.

Services deelmobiliteit 800x450 0011
Deelmobiliteit

Niet elke locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Gelukkig hebben wij ook goede groene alternatieven voor u, zoals elektrische deelauto’s, deelscooters of deelfietsen. Die zet u bij XXImo gemakkelijk 'aan'. Deelvervoer is zuinig, groen, comfortabel, gemakkelijk in gebruik en helemaal van deze tijd. Alles werkt eenvoudig via de app. Doen!

Cityscapes 5 800x450
Internationale treinen

De internationale trein is voor korte afstanden een goed alternatief voor het vliegtuig. Dat is positief voor het milieu en past in een duurzaam mobiliteitsbeleid. Wilt u uw medewerkers internationaal met de trein laten reizen? Dat kan met XXImo. Geen ingewikkelde boekingsprocedures en stapels bonnetjes meer. Boek en betaal tickets via de app.

Services laden 800x450 0004
Elektrisch laden

Heeft u elektrische auto’s in uw organisatie? Ongetwijfeld, want elektrisch rijden is duurzaam en neemt flink toe aan populariteit. Met onze mobiliteitskaart is elektrisch laden altijd en overal mogelijk. Tegen duidelijke tarieven en zonder extra kosten.

Deze klanten gingen u voor

Leads the way in mobility