Medewerkersprofielen

Medewerkersprofielen

Zoveel mensen, zoveel wensen

Medewerkersprofielen

Uw medewerkers hebben verschillende mobiliteitsbehoeften. Dit is afhankelijk van hun levensfase, hun gezinssituatie, woon-werkafstand en functie. Veel werkgevers kiezen er daarom voor om meerdere mobiliteitsprofielen te maken voor hun medewerkers en daar het mobiliteitsaanbod op aan te sluiten.

Mobiliteitsprofielen
Zoveel als u wilt
Flexibel
Op elk moment aan te passen
Op maat
Geschikt voor elke situatie
Rapportages
Voor volledig inzicht en sturing
Mobiliteitsopties BE NL
Flexibele systeeminrichting

U bepaalt wat belangrijk is. Wij regelen het. Stel regels, vergoedingen en budgetten op ons platform in. Dat kan per medewerker, medewerkersgroep en zelfs per mobiliteitsvorm. Zo kunnen wij voor elke organisatie echt elke mobiliteitsregeling op maat en naar wens invoeren. Na invoering is niets in beton gegoten, aanpassen kan altijd. Een prettig idee.

Dashboard 800x450 bg wit
Inzicht in reisgedrag en kosten

De XXImo portal biedt realtime inzicht in de reiswijzen en mobiliteitskosten. Wilt u iets veranderen, dan is bijsturen 24/7 mogelijk. Bijvoorbeeld door per medewerker of medewerkersprofiel mobiliteitsopties aan of uit te zetten en budgetten aan te passen. Selfservice en lekker flexibel.

Dashboard mockup 800x450
Innovatie en ontwikkeling

Flexibele mobiliteit vraagt om een flexibel mobiliteitssysteem. Zo bent en blijft u wendbaar. Sluit aan op het innovatieve platform van XXImo, dan bent u klaar voor de toekomst. Zo profiteert u steeds weer van nieuwe features die passen bij de actuele mobiliteitsontwikkelingen.

Wat anderen zeggen
 • Om onze ambities daadwerkelijk naar de praktijk te brengen, hebben we in XXImo de juiste partner gevonden. Nu kunnen we met één platform alles met betrekking tot mobiliteit regelen, zowel voor de werknemer als voor Unilever zelf.

  Charlotte Potman

  Manager Arbeidsverhoudingen

 • “Op advies van onze leasemaatschappij zijn we vier jaar geleden gestart met de XXImo-mobiliteitskaart voor alle leaserijders. Een goede zet, want we hebben geen aparte declaratiestromen meer, bieden medewerkers reisgemak en houden tegelijkertijd goed grip op de kosten”

  Liesbeth van den Hoek

  HR Advisor

 • “Wij willen het gebruiksgemak van zakelijke reizen vergroten, maar gelijktijdig ook de administratieve belasting voor Deloitte verlagen. In XXImo hebben we hiervoor de juiste partner gevonden.”

  Harry Vlaardingerbroek

  Chief Workplace Officer

Deze klanten gingen u voor

Leads the way in mobility