Kosten onder controle houden

Kosten onder controle houden

Verminder uw mobiliteitskosten met XXImo

Hoeveel geeft u uit als het gaat om zakelijke mobiliteit? Dat is vaak meer dan u denkt. Er zijn vaste kosten en variabele kosten, zoals abonnementen, leaseauto’s en declaraties voor reizen met eigen vervoer. Dan zijn er ook nog kosten voor de administratie en verwerking hiervan. Gelukkig zijn er heel wat manieren om op mobiliteitskosten te besparen. XXImo helpt.

Dashboard mockup 700x700
Mobiliteit kan flexibeler en goedkoper

Langlopende abonnementen voor het openbaar vervoer zijn niet meer van deze tijd. Stilstaande leaseauto’s ook niet. Stap over op flexibele mobiliteitsvormen en betaal alleen voor gebruik. Dat kan met onze alles-in-één mobiliteitskaart, die toegang geeft tot alle vormen van mobiliteit. Medewerkers reizen lekker flexibel en u houdt grip op kosten. Alles is flexibel instelbaar, u bepaalt welke reisopties aanstaan en welke niet.

Benieuwd hoe u de kosten onder controle kunt houden?

Het is een prettig idee dat u de mobiliteitskosten in handen houdt. Alleen tanken bij de goedkopere stations en niet langs de snelweg? Dan zetten we alleen die locaties voor u aan. Dat flexibel aan- en uitzetten geldt trouwens voor al onze mobiliteitsdiensten. Voor alles geldt: u bepaalt, wij regelen het.

Wat zeggen anderen
 • “Op advies van onze leasemaatschappij zijn we vier jaar geleden gestart met de XXImo-mobiliteitskaart voor alle leaserijders. Een goede zet, want we hebben geen aparte declaratiestromen meer, bieden medewerkers reisgemak en houden tegelijkertijd goed grip op de kosten”

  Liesbeth van den Hoek

  HR Advisor

 • "Medewerkers hoeven geen parkeergeld meer voor te schieten en geen onkostennota’s in te dienen. Alles wordt automatisch geregeld met de mobiliteitskaart + app. Extra voordeel is dat we door de maandelijkse factuur ook de btw kunnen terugvragen, dat is bij de onkostennota’s niet mogelijk.”

  Erika Vandekerkhove

  Fleet & Facilities Coördinator

 • “Wij willen het gebruiksgemak van zakelijke reizen vergroten, maar gelijktijdig ook de administratieve belasting voor Deloitte verlagen. In XXImo hebben we hiervoor de juiste partner gevonden.”

  Harry Vlaardingerbroek

  Chief Workplace Officer

Leads the way in mobility