Aantrekkelijk werkgeverschap

Aantrekkelijk werkgeverschap

Zakelijke mobiliteit als arbeidsvoorwaarde

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Medewerkers vormen de basis van uw bedrijf. Goed personeel aanwerven en behouden is in deze markt belangrijker dan ooit. Hoe wordt u een aantrekkelijke werkgever? Door anders naar zakelijke mobiliteit te kijken! Het mobiliteitsbeleid van nu start vanuit de medewerker. Vraag uw medewerkers wat zij belangrijk vinden. Daar komen interessante antwoorden uit.

Keuzevrijheid
Dát is wat medewerkers willen
Gezondheid
Fitte werknemers zijn gelukkige werknemers
Flexibiliteit
Alles regelen op één platform
Goed werkgeverschap
Mobiliteit als belangrijke arbeidsvoorwaarde
Services deelmobiliteit 800x450 0013
Gezondheid medewerkers

Gezondheid en werkgeluk. Twee begrippen die vaak samen worden genoemd. Ervaren mensen werkgeluk, dan verzuimen zij minder, presteren zij beter en zijn ze loyaler. Dit alles maakt u als bedrijf succesvoller en een aantrekkelijk werkgever. Een employer of choice dus. Als het gaat om het woon-werkverkeer en de zakelijke ritten van medewerkers valt er op dit vlak snel een hoop te winnen. Onze flexibele mobiliteitsoplossingen helpen daarbij.

Services deelmobiliteit 800x450 0003 shared mobility bike 614850692
Bedrijfsfietsen

Actieve vormen van mobiliteit dragen bij aan de gezondheid van medewerkers. Het is niet voor niets dat de fiets steeds populairder wordt. Gaat u voor goed werkgeverschap? Doe aan fietsstimulering met een leasefietsregeling, fietsvoorzieningen of organiseer fietschallenges.

Meer weten over aantrekkelijk werkgeverschap?

We laten u graag zien hoe het werkt

Deze klanten gingen u voor

Leads the way in mobility