Cafetariaplan

Cafetariaplan

Flexibel loonpakket en mobiliteitsopties

Met een cafetariaplan biedt u medewerkers een gepersonaliseerd flexibel loonpakket. Zij krijgen een budget en kiezen vervolgens uit een aanbod van diverse aantrekkelijke voordelen zoals verzekeringen, pensioenen, mobiliteit, elektronica en opleidingen. U als werkgever bepaalt de hoogte van het budget, de financiering (vaak eindejaarspremie) en het aanbod. En dit alles zonder hogere loonkosten voor uw bedrijf.

De keuze mogen uw medewerkers jaarlijks maken, waardoor ze handig kunnen bijsturen op basis van veranderingen in hun situatie. Keuzevrijheid en flexibiliteit voor uw medewerkers, en u wordt gezien als aantrekkelijk werkgever. Een win-win dus!

Mobility service fiets 800x450
Mobiliteitsopties in uw cafetariaplan

Een populaire keuze: mobiliteitsopties opnemen in uw cafetariaplan. Wat dacht u van een mobiliteitskaart voor het betalen van alle vormen van openbaar vervoer, deelvervoer of zelfs parking? Ook een tankkaart met bepaald budget of een betaalkaart voor het tanken in het buitenland behoort tot de mogelijkheden. Kan allemaal!

Mobiliteitskaart 800x450 transparant
Mobiliteitskaart

Kiest u voor mobiliteit in het cafetariaplan, dan zit u bij XXImo goed. Met onze multimodale mobiliteitskaart kunnen uw medewerkers gebruik maken van alle vormen van vervoer die worden bekostigd uit een digitaal budget. Zij hoeven geen kosten voor te schieten en te declareren, alles wordt door XXImo geautomatiseerd geregeld.

Dashboard NL v2
Milo app

Medewerkers ontvangen niet alleen de mobiliteitskaart maar ook onze gratis Milo app. Met de app regelen, plannen en betalen zij mobiliteitsdiensten. Bovendien zien zij altijd een actueel overzicht van het budget en de uitgaven. Dat is voor hen prettig én voorkomt verrassingen.

Mobiliteitsopties opnemen in uw cafetariaplan?

We laten u graag zien hoe dat werkt

Wat anderen zeggen
 • Om onze ambities daadwerkelijk naar de praktijk te brengen, hebben we in XXImo de juiste partner gevonden. Nu kunnen we met één platform alles met betrekking tot mobiliteit regelen, zowel voor de werknemer als voor Unilever zelf.

  Charlotte Potman

  Manager Arbeidsverhoudingen

 • “Mobiliteit moet kunnen meebewegen met de behoefte van de medewerker. Ik heb samen met de accountmanager van XXImo gekeken hoe we het mobiliteitsbudget het best konden vormgeven. Hij denkt goed mee, helpt bij het beantwoorden van alle vragen en het opstellen van de communicatie. Dat werkt prettig,”

  Pierre van der Loo,

  Compensation & Benefits Atos

 • "XXImo is net als CWT internationaal georiënteerd, heeft up-to-date kennis en voegt regelmatige nieuwe mobiliteitsopties of functionaliteiten toe. Dat is fijn als klant, zodat je weet dat je werkt met een innovatieve partij die het goed op orde heeft.”

  Dalila Elouarti

  HR Specialist

Leads the way in mobility