XXImo portal

XXImo portal

Mobiliteit op maat voor uw organisatie

Eén plek waar u alle mobiliteit van uw organisatie kunt regelen en inzien. Waar u nieuwe medewerkers direct van de juiste mobiliteitsoplossingen voorziet, mobiliteitskaarten beëindigt, budgetten beheert en reistransacties en kosten kunt monitoren. Kiest u voor XXImo, dan is dit allemaal mogelijk. In de XXImo portal. Speciaal ontwikkeld voor organisaties die op zoek zijn naar gemak, flexibiliteit en inzicht.

Inzicht en sturing

In de portal vindt u alles met betrekking tot zakelijke ritten en woon-werkverkeer van medewerkers. De reiswijze en de kosten bijvoorbeeld. Op totaalniveau, afdelingsniveau of medewerkersniveau. Het is allemaal overzichtelijk en voor verschillende betrokkenen in de organisatie interessant. Dit maakt controle en sturing mogelijk.

Maakt u gebruik van budgetten of declaraties, dan leveren wij ook payroll files aan de loonadministratie voor uitbetalingen of inhoudingen. Overigens kunt u XXImo ook koppelen aan uw financiële of HR-systemen. Extra gemak voor grote organisaties met veel medewerkers en veel verplaatsingen.

Mijn XX Imo dashboard v2 compleet
Selfservice werkgevers

Niet voor elk vraag contact opnemen, maar gewoon zelf alles regelen. Dat scheelt tijd en geld. Wij weten wat u wilt: snel beslissen en snel actie. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. In de XXImo portal beheert u alle mobiliteit. Gebruiksvriendelijk en intuïtief.

Dashboard mockup 800x450
Flexibel

U bepaalt eerst het mobiliteitsbeleid, daarna regelt u in de XXImo portal de rest. Hier stelt u meerdere medewerkersprofielen in met de bijbehorende reisopties. Ook kunt u budgetten beheren, per medewerker, medewerkersgroep of mobiliteitsoptie. Het is maar net wat u wilt en wat uw doelstellingen zijn. Het mooie is dat niets in beton gegoten is, u kunt elke wijziging 24/7 doorvoeren.

 • "XXImo is net als CWT internationaal georiënteerd, heeft up-to-date kennis en voegt regelmatige nieuwe mobiliteitsopties of functionaliteiten toe. Dat is fijn als klant, zodat je weet dat je werkt met een innovatieve partij die het goed op orde heeft.”

  Dalila Elouarti

  HR Specialist

 • Om onze ambities daadwerkelijk naar de praktijk te brengen, hebben we in XXImo de juiste partner gevonden. Nu kunnen we met één platform alles met betrekking tot mobiliteit regelen, zowel voor de werknemer als voor Unilever zelf.

  Charlotte Potman

  Manager Arbeidsverhoudingen

 • “Wij willen het gebruiksgemak van zakelijke reizen vergroten, maar gelijktijdig ook de administratieve belasting voor Deloitte verlagen. In XXImo hebben we hiervoor de juiste partner gevonden.”

  Harry Vlaardingerbroek

  Chief Workplace Officer

Deze klanten gingen u voor

Leads the way in mobility