Auto huren

Auto huren

Keuze uit een ruim aanbod huurauto’s

Auto huren

Huurauto nodig in binnenland of buitenland? Regel het direct online, dan staat de auto klaar als u ‘m nodig heeft. Bij onze partners kiest u uit een uitgebreid wagenpark en bent u zeker van goede voorwaarden en persoonlijke service. Milo, onze handige mobiliteitsapp helpt met boeken.

Meerdere partners
Selecteer de aanbieder van uw keuze
Wereldwijd
Zowel in binnenland als buitenland beschikbaar
Eén btw-factuur
Alle kosten overzichtelijk bij elkaar
Services auto huren 800
Zo werkt het

Selecteer een van onze partners via Milo, bijvoorbeeld Europcar, Avis of Hertz. In de app van de aanbieder maakt u een account aan en koppelt u de mobiliteitskaart. De kosten komen op de maandelijkse XXImo factuur te staan.

Mobiliteitsopties BE NL
Extra mobiliteitsopties

In België heeft u met XXImo toegang tot veel verschillende reisopties en ook met uw reis in het buitenland helpen we graag. Heeft u vliegtickets of internationale treintickets nodig? Een hotel, taxi of vergaderzaal? Of gaat u met de auto op pad en wilt u in het buitenland tanken of e-laden? Kan allemaal, het enige dat u nodig heeft is de XXImo mobiliteitskaart en onze handige Milo app. Voor al deze opties geldt dat ze superflexibel zijn, u bepaalt van welke opties u gebruik wenst te maken. Alleen die staan dan ‘aan’.

Meer weten over onze alles-in-één oplossing?

We laten u graag zien hoe het werkt.

Deze klanten gingen u voor

Leads the way in mobility