Duurzame mobiliteit

Duurzame mobiliteit

Goed voor milieu, medewerkers én organisatie

Veel bedrijven zijn bezig met het verduurzamen van reiskilometers. In een duurzaam mobiliteitsbeleid staat de reductie van CO2-uitstoot centraal. Er zijn veel manieren om minder te reizen, slimmer te reizen en anders te reizen, groener. Wist u al dat flexibiliteit en duurzame verplaatsingen heel goed samengaan? Werkt goed voor uw organisatie én uw medewerkers. Iedereen blij.

Wij denken in oplossingen

Staat duurzame mobiliteit centraal in uw organisatie, dan heeft u een aantal zaken te regelen. In uw beleid, in de voorzieningen en in de wijze waarop u duurzaam reisgedrag stimuleert en rapporteert. XXImo levert u de juiste tools: één platform, multimodale mobiliteitskaart + app.

Services deelmobiliteit 800x450 0014
Levert winst op

Stimuleer het gebruik van de fiets, het openbaar vervoer, elektrisch rijden en deelauto’s. Onze mobiliteitsoplossingen helpen daarbij. Een mobiliteitsbudget maakt slimmer reizen makkelijk en geeft keuzevrijheid. Welke mobiliteitskeuzes u ook maakt, duurzame mobiliteit levert winst op. Voor medewerkers, organisatie en milieu.

Mobility service algemeen 800x450
Mobiliteit op maat

Mobiliteit is maatwerk. Daarom is alles op het XXImo platform flexibel instelbaar. Uw vergoedingen, gewenste mobiliteitsopties en budgetten. Met verschillende mobiliteitsprofielen regelt u het zelf. Per medewerker, per medewerkersgroep of afdeling.

Deze klanten gingen u voor

Leads the way in mobility