Voordelen

Voordelen

Mobiliteit op alle vlakken goed geregeld

Mobiliteit zonder zorgen

Wilt u de zakelijke mobiliteit voor uw medewerkers goed regelen dan komt daar heel wat bij kijken. Mobiliteit is namelijk veel méér dan een mobiliteitskaart en een app. Het gaat om werken met persoonsgegevens en IT-systemen met de juiste autorisaties. Toegang tot fijne mobiliteitsdiensten die u veilig en gemakkelijk kunt betalen. Maar ook om goede ondersteuning bij al uw vragen en hulp bij het implementeren van een mobiliteitsregeling in uw organisatie. Bij XXImo is uw mobiliteit op alle vlakken goed geregeld.

Partner
Wij helpen u met alle mobiliteit
Focus
Compliancy, security en privacy op het hoogste niveau
Klantenservice
U kunt altijd bij ons terecht
Technologie
Meer dan tien jaar innovatie, kennis en ervaring
How 4 800x450
Slimme techniek, persoonlijke service

XXImo combineert slimme techniek met de beste persoonlijke service. Zo kunt u uw medewerkers zorgeloos zakelijk laten reizen. Grote organisaties met strenge eisen op het gebied van security, privacy en compliancy gaan graag met ons in zee. Wij vertellen u graag wat we hier allemaal voor doen.

Wat anderen zeggen
 • Om onze ambities daadwerkelijk naar de praktijk te brengen, hebben we in XXImo de juiste partner gevonden. Nu kunnen we met één platform alles met betrekking tot mobiliteit regelen, zowel voor de werknemer als voor Unilever zelf.

  Charlotte Potman

  Manager Arbeidsverhoudingen

 • “Op advies van onze leasemaatschappij zijn we vier jaar geleden gestart met de XXImo-mobiliteitskaart voor alle leaserijders. Een goede zet, want we hebben geen aparte declaratiestromen meer, bieden medewerkers reisgemak en houden tegelijkertijd goed grip op de kosten”

  Liesbeth van den Hoek

  HR Advisor

 • “Wij willen het gebruiksgemak van zakelijke reizen vergroten, maar gelijktijdig ook de administratieve belasting voor Deloitte verlagen. In XXImo hebben we hiervoor de juiste partner gevonden.”

  Harry Vlaardingerbroek

  Chief Workplace Officer

Leads the way in mobility