Klantenservice

Klantenservice

Antwoorden waarmee u direct geholpen bent

Klantenservice

Heeft u vragen, dan wilt u snel en goed geholpen worden. Dat snappen wij bij XXImo maar al te goed. Daarom delen wij graag alle informatie over onze mobiliteitsoplossingen met u op verschillende manieren en via verschillende kanalen.

Snel een goed antwoord
Op uw vragen
Bereikbaar
Altijd en overal
Servicedesk
Ervaren en professioneel
Focus op blije klanten
En gebruikers
How 2 700x700
Onze servicedesk

Onze servicedesk wordt bemand door een vriendelijk en ervaren team professionals. Opgeleid in klantcontact en met grondige kennis van onze mobiliteitsproducten en diensten, de app, portal én alle ontwikkelingen in de mobiliteitssector. U kunt ons bereiken op telefoonnummer +32 (0)78 353 452. Uiteraard kunt u ons ook e-mailen of het contactformulier gebruiken.

Hulp nodig vanuit het buitenland?

Het zal u maar gebeuren. Verlies of diefstal van uw mobiliteitskaart in het buitenland. Bel direct met onze klantenservice, wij blokkeren de kaart snel en bespreken wat er eventueel nodig is om uw reis verder te zetten.

Veelgestelde vragen

Wij hebben voor u een uitgebreid overzicht samengesteld met de veelgestelde vragen en onze antwoorden. Helpt u ongetwijfeld al snel op weg. Staat uw vraag niet in het overzicht? Neem dan vooral contact op met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord!

Leads the way in mobility