Carwash

Carwash

Een schone auto? Regel het met XXImo

Visitekaartje van uw bedrijf

Veel met de auto op pad naar klanten? Dan komt u liefst met een schone auto aan. Een nette auto is immers het visitekaartje van uw bedrijf. Moeten uw medewerkers dan zelf aan de slag met emmer en spons? Welnee! Met de mobiliteitskaart kunnen ze direct de carwash inrijden.

Gemakkelijk
Niet voorschieten en declareren
Uitgebreid aanbod
Ruime keuze uit carwashes
Niet zoeken
De Milo app toont en navigeert
Eén btw-factuur
Alle kosten in één overzicht
Services carwash 800x450 0001
Zo werkt het

Staat de dienst Carwash aan? Top, want dan kan de XXImo mobiliteitskaart worden gebruikt bij elke carwash waar Visa als betaalmiddel wordt geaccepteerd. In de Milo app staan alle dichtstbijzijnde carwashes waar u gemakkelijk met XXImo wast en spoelt. Carwash gekozen? Dan kunt u met behulp van de mobiliteitsapp Milo direct navigeren naar de locatie. Nooit meer zoeken dus!

XXImo factuur 800x450
Eén factuur voor alles

Maak het uw medewerkers gemakkelijk en ze komen altijd met een schone auto aan. Dat is precies zoals u het graag wilt zien. Bovendien is het ook nog eens gemakkelijk voor de administratie. Alle wasbeurten komen overzichtelijk op één btw-factuur te staan, samen met de andere kosten, zoals tanken en parkeren. Gedoe met bonnetjes en declareren is verleden tijd!

Meer weten over onze alles-in-één oplossing?

We laten u graag zien hoe het werkt.

Deze klanten gingen u voor

Leads the way in mobility